Mikulás hétvége az Állatkertben! 200 Ft lesz a jegy egy telefonért!

Kelt: 2019.11.19 KarácsonySzeretlek

Mikulás hétvége az Állatkertben! 200 Ft lesz a jegy egy telefonért! 2019. december 6-tól 8-ig tart majd az akció a a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Mikulás hétvége a Fővárosi Állat- és Növénykertben!
Időpont: 2019. december 6. — 2019. december 8.

Védjük együtt a gorillák élőhelyét!

A Mikulás hétvége alkalmával, a Mikulás látogatása mellett, arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy milyen fontos a már használaton kívüli mobiltelefonok újrahasznosítása, hiszen ez érinti a gorillák hazájában zajló bányászati tevékenységet, és annak a természetes élőhelyekre gyakorolt hatását is.


Ezért 2019. december 6. és 8. között, minden használt mobiltelefon leadásáért cserébe, fejenként 1 db kedvezményes, 200 Ft-os állatkerti belépőt adnak.

Találkozz INGYEN a finn Mikulással! Olvastál róla? Na és az ország leghosszabb világító rénszarvasfogatáról? A cikk alatti kapcsolódó hírekben erről is olvashatsz!

HA MEGOSZTOD A HÍRT AZZAL IS SEGÍTESZ HISZEN ÁLTALAD IS HALLANAK RÓLA A BARÁTAID!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kosárlabda zsonglőrök újra Budapesten! Jegyek a Harlem Globetrotters 2020-as budapesti előadására!
2020. május 19-é a Tüskecsarnok ad otthont a látványos kosárlabda show. A kosár akrobaták látványos mutatványai mindenkit lenyűgöznek a Pushing the Limits című műsorral.
Illuzionista show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek a The Illusionist showra itt!
A The illusionists 2020. október 14-18. között ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban.
Rómeó és Júlia musical 2020-ban Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical 2020-ban a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek a Rómeó és Júlia musical 2020-as aréna előadására már kaphatóak!
Itt az ország legnagyobb karácsonyi szarvasfogata!
Guinness-rekordok készül Magyarországon. A Karácsonyi hangulat kihagyhatatlan eleme külföldön a fénydekoráció, ami lassan Magyarországon is szokás. A különleges és hangulatos attrakció Szerencs városában látható. A szerencsi rénszarvasszán 96 ...
Joulupukki, az igazi finn Mikulás 2019-ben Budapesten!
2019-ben is Budapestre látogat a Télapó, pontosabban a finn Mikulás.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x