Itt az ország legnagyobb karácsonyi szarvasfogata!

Kelt: 2019.11.18 KarácsonySzeretlek

Itt az ország legnagyobb karácsonyi szarvasfogata! Guinness-rekordok készül Magyarországon. A Karácsonyi hangulat kihagyhatatlan eleme külföldön a fénydekoráció, ami lassan Magyarországon is szokás. A különleges és hangulatos attrakció Szerencs városában látható. A szerencsi rénszarvasszán 96 ezer izzóval vár. Télapó leghosszabb szánja és barátai.

Az ország vélhetően legnagyobb, világító szarvasfigurákból összeállított karácsonyi fogata Szerencsen 2019. november 16-án került bemutatásra.

Fotó: MTI/Vajda János

A szarvasfogatot 96 ezer 437 LED izzó világítja meg. A cél a Guinness-rekordok közé is bejutni, mint a leghosszabb szán. Az ötven szarvasból (amelyek egyenként 2,5 méter magasak) és a szánból, télapóból, krampuszból álló fogat mindenkit lenyűgöz, főleg az esti órákban.

A Télapó leghosszabb szánja és barátai. Kretovics István mindenféle ellenszolgáltatás nélkül bocsátotta rendelkezéskre és örömünkre ezt a csodás kreációt. 

Fotó: MTI/Vajda János

Ha Ön is jár a fogatánál és szívesen látná itt a képeit, akkor küldje el nekünk a Facebookon!

Ne hagyd ki a cikk alatti  kapcsolódó híreket sem. Ha pedig szereted a látványos helyeket akkor ajánljuk figyelmedbe a Jégfolyosót Budapesten.

LÁJKOLD A CIKKET HA NEKED IS TETSZETTEK A KÉPEK!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kosárlabda zsonglőrök újra Budapesten! Jegyek a Harlem Globetrotters 2020-as budapesti előadására!
2020. május 19-é a Tüskecsarnok ad otthont a látványos kosárlabda show. A kosár akrobaták látványos mutatványai mindenkit lenyűgöznek a Pushing the Limits című műsorral.
Sisi karácsonya városi séták Budapesten - Jegyek itt!
Sisi karácsonya városi séták Budapesten - Jegyek itt!
Illuzionista show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek a The Illusionist showra itt!
A The illusionists 2020. október 14-18. között ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban.
Rómeó és Júlia musical 2020-ban Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical 2020-ban a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek a Rómeó és Júlia musical 2020-as aréna előadására már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x