Fool Moon acapella együttes adventi koncert a RAM Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.22 Juhasz Julianna

Fool Moon acapella együttes adventi koncert a RAM Színházban - Jegyek itt! Fool Moon acapella együttes adventi koncertje 2022. november 27-én Budapesten a RAM Colosseumban.

A Fool Moon hazánk első számú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttese immár több mint 20 évnyi sikertörténetet tudhat maga mögött. A formációnak köszönhetően az acappella - azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene - soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében. Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót. Rendhagyó zeneóráik, mesterkurzusaik, tévés szerepléseik hatására Magyarországon az acappella zene előtérbe került, és egyre több acappella együttes megalakulásának mozgatórugója is.

Eddigi pályafutásuk alatt 7 nagylemezt, 13 nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést, és a hazai zenei élet legnagyobb előadóival közös együttműködést mondhat magáénak.

Nevükhöz fűződik a magyar popzene történetének első, rádiók által is játszott pop-acappella slágere is, a "Kettesben jó", amely a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági film végefőcím-dalaként csendült fel a hazai és külföldi mozikban.

Ugyancsak a Fool Moon az első acappella formáció, mely A Dal c. Eurovíziós dalválogatóban szerepelt. Az együttes a második helyezésig menetelt saját, It Can't Be Over c. dalával, amely által az egész ország megismerhette őket és a műfajt. A koncerten ünnepi köntösben hallhatja majd a nagyközönség a Fool Moon elmúlt 20 évének legmeghatározóbb dalait.

Idén a budapesti közönség is élvezheti a többszörösen nemzetközi díjas, egyedülálló formáció a Fool Moon pop-acapella együttes műsorát. A csapat, egy különleges ünnepi koncerttel nyitja meg az adventi készülődés időszakát, mely sok-sok humorral fűszerezve, garantáltan önfeledt szórakozást ígér minden érdeklődőnek.

 

Fool Moon acapella együttes adventi koncertje 2022. november 27-én Budapesten a RAM Colosseumban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az énekegyüttes tagjai:

Mészáros Tamás – tenor

Molnár Gábor – tenor

Vavra Bence - tenor

Wodala Barnabás – bariton

Németh Miklós – basszus

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Takács Nikolas karácsonyi nagykoncert 2022-ben a RAM Színházban - Jegyek itt!
Takács Nikolas "Christmas Special" karácsonyi nagykoncert 2022. december 18-án Budapesten a RAM Színházban. Jegyek itt!
Lord of The Dance 2023 - Jegyek a győri, debreceni, budapesti, szegedi, veszprémi előadásokra itt!
A látványos Lord of The Dance ír sztepptánc előadás 2023-ban Győrben, Szegeden, Budapesten, Veszprémben és Debrecenben ejti ámulatban az ír tánc és muzsika szerelmeseit. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x