Takács Nikolas karácsonyi nagykoncert 2022-ben a RAM Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.21 Juhasz Julianna

Takács Nikolas karácsonyi nagykoncert 2022-ben a RAM Színházban - Jegyek itt! Takács Nikolas "Christmas Special" karácsonyi nagykoncert 2022. december 18-án Budapesten a RAM Színházban. Jegyek itt!

Az aranytorkú énekes és zenekara nagysikerű tavaszi műsorát követően ismét a Ram Színházban lép fel. Aki ott volt az előző eseményen átélhette a csodát amelyet a 32x platina- és aranylemezes fiatalember a színpadra varázsolt.

Takács Nikolas "Christmas Special" karácsonyi nagykoncert 2022. december 18-án Budapesten a RAM Színházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Cristmas Special karácsonyi nagykoncertje alkalmával ismét fantasztikus élményre és lenyűgöző estére számíthatnak a nézők. Az előadó és zenekara a legkedveltebb ünnepi dalokkal és meglepetéssel is készül a nagyközönségnek. Utóbbiról hamarosan hírt adunk.

A Szlovákiából származó fiatal, magyar énekes tehetsége már 3 éves korában megmutatkozott. Takács Nikolas azóta a zene elkötelezettje. Megnyerte a Pop Aréna tehetségkutatót, és ezek után nem volt megállás a fiatal énekesnek. Az általános iskola elvégzése után a Pozsonyi Konzervatórium hallgatója lett, hegedű és klasszikus zene szakon. Annak ellenére, hogy a klasszikus zenei vonalon sikeres volt, úgy döntött, hogy szeretné tehetségét és kreativitását a könnyű zenei vonalon is kipróbálni és érvényesíteni. Felvételt nyert dzsessz szakra a Kőbányai Zenei Stúdióba Budapesten. Különleges és egyedi stílusával azonnal felkeltette az érdeklődést iskolán belül és kívül is. Még csak 19 éves volt amikor a világhíres dzsesszdobos, Jávori Vilmos meghívta a Jávori Vilmos Sound Machine band-be. Nikolasnak volt szerencséje olyan nagy magyar előadókkal együtt dolgoznia mint Babos Gyula, Tony Lakatos, Emilio, Charlie, Solti János, Csík Gusztáv akik méltán a magyar jazz szakma legnagyobbjai között vannak számon tartva.

Külföldi előadókkal is sikerült közvetve vagy közvetlen együtt dolgozni. Énekelt Cypress Hill előtt, de dolgozott olyan zenészekkel akik Mary J. Blidge, Mariah Carey, Usher, 50 cent vagy a Kool and the Gang zenei csapatához tartoztak. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mikulás napi Takács Nikolas koncert 2022-ben - Jegyek itt!
Takács Nikolas koncert Mikuláskor Gödöllőn!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x