Duplázik a Legyen Ünnep koncert - Fellépők itt!

Kelt: 2015.12.11 Juhasz Julianna

Duplázik a Legyen Ünnep koncert - Fellépők itt! A gálán , Gáspár Laci, Kökény Attila, Varga Viktor, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Feri, Varga Mikós, Balássy Betty, Delhusa Gjon, Demeter György és Vikidál Gyula gondoskodnak arról, hogy az ünnepek tényleg emelkedett hangulatban teljenek.

Legyen Ünnep Karácsonyi Koncert 2015. december 16-án a legismertebb karácsonyi dalokat hallhatjuk a legismertebb előadóktól a Budapesti Kongresszusi Központban.  
 
Az olyan gyönyörű tradicionális ünnepi dalokat, mint a „Csendes Éj”, az „Ó szép fenyő” vagy  az „Ave Maria” a karácsony közeledtével szívesen elhallgatjuk a rádiókban, otthon vagy  éppen a nagybevásárlás közben. A zene a hétköznapok nyüzsgésében is megnyugtatja a lelkünket és felkészít minket a meghitt pillanatokra. A „Legyen Ünnep Karácsonyi Koncert” egy igazi béke szigete lesz a szokásos év végi rohanásban. Az ünnep díszletei között, sztárelőadóktól hallgathatjuk meg élőben a kedvenc karácsonyi nótáinkat. A hagyományos ünnepi slágerek mellett a műsor a pop zene olyan gyöngyszemeit is felvonultatja, mint az Edda „Ünnep”, „Akitől minden szép” vagy a Piramis „Ajándék” című slágere.
 
A gálán Balássy Betty, Delhusa Gjon, Demeter György, Gáspár  Laci, Kökény Attila, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Feri, Varga Mikós, Varga Viktor és Vikidál Gyula gondoskodnak arról, hogy az  ünnepek tényleg emelkedett hangulatban teljenek.

A műsor teljes tartalmából CD is megjelenik, amely a helyszínen is elérhető lesz.  A „Legyen Ünnep” album és koncert kiváló karácsonyi ajándék is lehet, akár előre is megörvendeztethetjük szeretteinket. 

Jegyek már kaphatóak! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Az előadásra páros belépőt sorsoltunk! Nyertesünk: Patakiné Zsíros Anikó 
 

NYERJ JEGYEKET a Legyen Ünnep koncertre - Fellépők itt!http://karacsonyszeretlek.hu/nyerj_jegyeket_a_legyen_unnep_koncertre_fellepok_itt_101

Szerző: Karácsony Szeretlek2015. november 1.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Budapesti Újévi Koncert 2016-ban Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel az Arénában - Jegyek itt!
2016. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában ismét válogatott sztárokkal kerül megrendezésre a Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel.
Szekeres Adrien Ajándék koncert 2015-ben az Arénában - Jegyvásárlás itt!
Szekeres Adrien 2015. december 28-án a Papp László Sportarénában ad ismét koncertet, több mnit 6 év után. Számos adventi koncert után, most a két ünnep között várja a rajongóit egy ünnepi hangulatú kellemes koncertre.
Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
Ünnepeljen idén év végén is a rock and roll legnagyobb magyarországi ünnepén Fenyő Miklóssal! Fenyő Ünnep 2015. december 29-én a Budapest Sportarénában. Fenyő Miklós rendhagyó koncertje.
Demjén Ferenc koncert Győrben! Jegyek itt!
Legyen ünnep címmel 2015. december 27-én a győri Audi Aréna ad otthont Demjén Ferenc nagykoncertjének.
Demjén Ferenc Aréna koncert 2015 - Jegyek itt!
2015. december 30-án Charlie lesz Demjén Ferenc koncertjének sztárvendége a Papp László Budapest Sportarénában.
Ghymes Aréna koncert 2015-ben!
Nagykarácsony címmel jótékonysági koncertet ad 2015. december 26-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a Ghymes Együttes.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x