Budapesti Újévi Koncert 2016-ban Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2015.08.21 Juhasz Julianna

Budapesti Újévi Koncert 2016-ban Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel az Arénában - Jegyek itt! 2016. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában ismét válogatott sztárokkal kerül megrendezésre a Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel.

A Budapesti Újévi Koncert hagyományát Mága Zoltán teremtette meg hazánkban. Mága Zoltán Újévi koncertje 2016-ban nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre.

A koncerten a legkiemelkedőbb hazai művészek mellett minden évben számos külföldi sztár is fellép. Több operacsillag is tiszteletét tette már a koncerteken és a hazai sikerek nyomán Mága Zoltán az Újévi koncertjét Bécsben és Amerikában is megrendezi.

2016. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában ismét válogatott sztárokkal kerül megrendezésre a Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel.

A 2016-os újévi koncert jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Számos család karácsonyfája alatt található meg mint ajándék az újévi koncertre szóló jegy, ami igényes szórakozást ígér a családoknak.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szilveszteri Vámprok bálja musical - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja musical már több éve látható Szilveszterkor is, amikor a nézők az előadást követően a vámpírokkal koccinthatnak, hogy utána az élménytől felüdülve köszönthessék az Újévet. Nem lesz ez máshogy 2015. december 31-én sem, ...
Szilveszteri Sas Kabaré 2016 - Jegyek itt!
Köszöntes az Újévet a Saskabaré sztárjaival!
Csajkovszkij: A diótörő - A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból - Jegyek itt!
A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése lesz látható Londonból a Vígadóban 2015. december 16-án. Jegyek már kaphatóak!
Ennio Morricone koncert 2016-ban az Arénában - Jegyek a budapesti koncertre itt!
A The 60 years of music című jubileumi Ennio Morricone koncert 2016. január 17-én lesz látható a Papp László Sportarénában.
Szekeres Adrien Ajándék koncert 2015-ben az Arénában - Jegyvásárlás itt!
Szekeres Adrien 2015. december 28-án a Papp László Sportarénában ad ismét koncertet, több mnit 6 év után. Számos adventi koncert után, most a két ünnep között várja a rajongóit egy ünnepi hangulatú kellemes koncertre.
Palya Bea koncert a Zeneakadémián - Jegyek itt!
2015. december 30-án a Zeneakadémiát ad koncertet Palya Bea

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x