Decembertől vár Eta néni karácsonyi fényekkel díszített háza!Videó itt!

Kelt: 2019.11.25 KarácsonySzeretlek

Decembertől vár Eta néni karácsonyi fényekkel díszített háza!Videó itt! A cikkünkből kiderül Eta néni dabasi házának címe és képeket is láthatsz a helyről. A fénykert az adventi hangulatban hatalmas élmény. Karácsony előtt érdemes legalább egyszer megnézni Dabas egyik látványosságát.

A karácsonyi fényárban úszó házat egy jászol is várja az érdeklődőket. A kollekció minden évben bővül 1-1 új darabbal. Az élmény mindenki számára felejthetetlen.

Dabas egyik leghíresebb látványossága Karácsony környékén Kajdácsi Józsefné kertje és háza. A ház feldíszítésében minden családtag aktívan segít. 
Videó:
  

Minden nap 16.00 körül nyitja ki a kaput Eta néni és kb este 8-ig néha fél 10-ig nyitva a kapu. 

2019-ben december 1-én gyújtja fel az égőket elsőként Eta néni. A fénykert egészen vízkeresztig nyitott kapukkal várják a kedves látogatókat.

Cím:
2370 Dabas, Wesselényi utca 12.

Az ország leghosszabb világtó rénszarvasszánjáról, a Nyugati, Déli és Keleti pályaudvari INGYENES adventi koncertekről és sok más érdekességről olvashatsz a cikk alatti kapcsolódó hírekben.

Eta néni házának már Facebook oldala is van! Az oldalt ide kattintva éred el!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Itt az ország legnagyobb karácsonyi szarvasfogata!
Guinness-rekordok készül Magyarországon. A Karácsonyi hangulat kihagyhatatlan eleme külföldön a fénydekoráció, ami lassan Magyarországon is szokás. A különleges és hangulatos attrakció Szerencs városában látható. A szerencsi rénszarvasszán 96 ...
Illuzionista show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek a The Illusionist showra itt!
A The illusionists 2020. október 14-18. között ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban.
Ingyenes Adventi koncert a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron is!
A MÁV Szimfonikus Zenekar minikoncertekkel várja majd az érdeklődőket.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x