Csajkovszkij: A diótörő - A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból - Jegyek itt!

Kelt: 2015.08.11 Juhasz Julianna

Csajkovszkij: A diótörő - A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból - Jegyek itt! A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése lesz látható Londonból a Vígadóban 2015. december 16-án. Jegyek már kaphatóak!

A karácsony nem is lehetne karácsony a Királyi Balett klasszikus Diótörője nélkül. Az E.T.A. Hoffmann művet szabadon felhasználó koreográfia nyitó jelenetében a karácsonyra készülődő kis Clara otthonában járunk, majd álmok és bűbáj segítségével Clara elutazik a Hó Birodalmába és az Édességek Királyságába. Peter Wright lebilincselő rendezése egy mágikusan növő karácsonyfa alatt a gonosz Egérkirály és az ólomkatonák között kialakuló ütközetet varázsolja elénk Csajkovszkij zenéjének minden árnyalatát felhasználva; az eredeti, ivanovi koreográfia legfantasztikusabb, máig meghaladhatatlan elemeit meséjébe szőve − mint amilyen a Cukrozott Szilva Tündér és Lovagja gyönyörűséges pas de deux-je.

A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése lesz látható Londonból a Vígadóban 2015. december 16-án. Jegyek már kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!

A kétfelvonásos balett kb. 2 óra 15 perc lesz egy szünettel.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Advent Budapesten a Városház Parkban!
Közel 100 kulturális programmal, hócsúszdával és más attrakciókkal várják a látogatókat.
10 LAST MINUTE karácsonyi ajándék 2 perc alatt 1000 forinttól!
Stand up comedy, cirkuszi show, musicalek, és még számos ajándékötlet, akár 1000 forintból az utolsó percben vásárlóknak és azoknak, akiknek nincs ajándékötlete.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x