Violetta Live koncert 2017 - Jegyek a Tini Get me Started Tour koncertre itt!

Kelt: 2016.10.11 Juhasz Julianna

Violetta Live koncert 2017 - Jegyek a Tini Get me Started Tour koncertre itt! Tini Got me Started Tour - Violetta Star Live concert 2017. április 9-én Bécsben a Wiener Stadthalleban kerül megrendezésre.

A Violetta Live koncertshow óriási sikert aratott s a Disney egyik nagy sikere volt. A Violetta In Concert keretében mintegy egymillió jegy kelt el a több mint 200 előadásra tizenkét országban. A turnét egy koncertfilm mozis bemutatója követte, amelyben a teljes előadás mellett a nézők betekintést nyerhettek a koncertsorozat kulisszái mögé. A Tini búcsúfilm is nagy siker volt, s a Violetta láz még mindig tart. Martin Stoessel óriási ikon lett és a rajongók lelkesedése nem csökken iránta.

Tini Got me Started Tour - Violetta Star Live concert 2017. április 9-én Bécsben a Wiener Stadthalleban kerül megrendezésre. A Violetta dalaival turnézó sztár koncertjére már most akkora az érdeklődés, hogy egy délutáni és egy esti koncertet is meghirdettek.  

A koncertre már elkezdték a jegyek értékesítését is! Jegyvásárlsához kattints ide!

Arról nincs hír, hogy a Violetta Star Live koncert Budapestre is ellátogat-e?! 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Harry Potter filmzenei koncert 2017 - Jegyek itt!
2017. február 26-án a Harry Potter legenda újra éled, ugyanis a Harry Potter és a bölcsek köve film koncert Bécsbe érkezik a Wiener Stadthalleba.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x