Vicces karácsonyi ajándék ötlet - Fallosz szexuális szabadulószoba

Kelt: 2017.11.27 Susán László

Vicces karácsonyi ajándék ötlet - Fallosz szexuális szabadulószoba A szex áll az új szabadulószoba középpontjában, ami igazán vicces és pajzán ajándék lehet. Figyelem csak 18 éven felülieknek. Legénybúcsú ajándék pont úgy lehet, mint szerelmespár számára szánt meglepi. Az erotikus szabadulószoba garantáltan emlékezetes élmény lesz.

Figyelem! A adott ajánlónk kizárólag felnőtt látogatóinknak szól! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten már számtalan szabadulószoba van, amik mind különleges élményt nyújtanak. Ebben a túlkínálatban nyújt egy új élményt a Fallost névre elkeresztelt pajzán szabadulószoba.

Mi is a feladat?
Csiklandia Hercegnőjét elrabolta a hét farkú bűvös sárkány az erotikával fűtött kastélyból, s egy óra múlva magáévá teszi a hercegnőnket, ha te nem segítesz rajta! Na de hogyan győzhető le?

Nincs más dolgod, mint megtalálni a sárkány hét darab hancúrlécét, a helyére illeszteni, s az út már rögtön a hercegnőhöz vezet, aki tárt lábakkal és karokkal vár majd téged.  Vajon megtalálod időben a hét kelléket mielőtt a hercegnőért eljön a pajkos sárkány?  

Itt már nem csak a feladatokra kell koncentrálnotok, hanem arra is ügyelnetek kell, hogy fantáziátok ne kalandozzon el.

A szobába Ajándékkupon is vásárolható.
Részletek és vásárlás a www.fallost.hu oldalon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ann-droid - Egy robotlány karácsonya / SÁTOR
Ann-droid - Egy robotlány karácsonya címmel debütál új előadásuk a MÜPA SÁTORban 2017. december 2-án. Jegyek már 500 forintért kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x