Szekeres Adrien ünnepi koncert 2022-ben Vácon - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.29 Juhasz Julianna

Szekeres Adrien ünnepi koncert 2022-ben Vácon - Jegyek itt! Szekeres Adrien ünnepi műsora 2022. december 4-én Vácon a Madách Imre Kulturális Központban. Jegyek itt!

Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 04-én a Madách Imre Művelődési Központ falai közé Szekeres Adrien.

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem.

– Az adventi rohanásban fontos lenne, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát – emelte ki Szekeres Adrien.

Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony repertoárját egy-egy feledhetetlen estére.

– Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet, és a közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény – árulta el az énekesnő.

A váci koncert egy igazi családi kikapcsolódás lehet, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot. – Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek az előadásaimra, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot – tette hozzá Szekeres Adrien

Szekeres Adrien ünnepi műsora 2022. december 4-én Vácon a Madách Imre Kulturális Központban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncertet az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatja.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Advent zongorára hangolva - Szekeres Adrien koncertje Gyálon.
Szekeres Adrien - Advent zongorára hangolva 2022. november 26-án Gyálon az Arany János Közösségiházban. Jegyek itt!
Szekeres Adrien adventi koncertje Nyíregyházán - Jegyek itt!
Szekeres Adrien adventi koncertje 2022. december 3-án Nyíregyházán a Váci Mihály Kulturális Központban.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x