Sláger Tv előszilveszteri BULI MULATÓ 2023-ban a BOK Csarnokban Nótár Maryvel - Jegyek itt!

Kelt: 2023.11.10 Juhasz Julianna

Sláger Tv előszilveszteri BULI MULATÓ 2023-ban a BOK Csarnokban Nótár Maryvel - Jegyek itt! NÓTÁR MARY koncert - Előszilveszteri buli - mulató Budapesten a Bok Csarnokban 2023. december 30.-án szombaton 20.00-tól. Fellép még Kis Grófo, Ruzsó Tibi, Bódi Csabi és Berki Artúr. Jegyek itt!

A Sláger Tv előszilveszteri BULI – MULATÓJÁBAN olyan „nagyágyukat” vonultat fel erre a különleges estére és éjszakára, mint Nótár Mary, aki teljes zenekarával ad szuperkoncertet.

A koncerten két televíziós tehetségkutatóból ismert tehetség is színpadra lép majd. Az egyik az X-faktor győztes Ruszó Tibi a másik pedig a Voiceban nagy sikert elért Berki Artúr.

A koncert két sztárvendége pedig két mulatós ikon lesz. Az egyik a bulibáró Kis Grófo lesz, míg a másik a Bódi dinsztia fiatal csillaga Bódi Csabi.

A Nótár Mary Live koncert 2023. december 30-án Budapesten a BOK Csarnokban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncertre VIP jegyek is vásárolhatóak! Részletek itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli Budapesten ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!
Andrea Bocelli Budapesten az MVM Dome színpadán ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!
Hungária koncert 2024-ben Budapesten a Puskás Arénában - Jegyvásárlás itt!
Hungária Aréna koncert 2024. június 1-én a Puskás Arénában. Jegyek Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly, Szikora Róbert közös koncertjére itt!
EDDA Arénakoncert 2024-ban Budapesten - Jegyek itt!
Az EDDA Művek 50 éves jubileumi koncertje 2024. március 9-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Kosárlabda show 2024-ben Budapesten - Jegyek a Harlem Globtrotters shojára itt!
A Harlem Globetrotters 2024. március 6-án Budapesten a MVM Domeban lép fel. A kosárlabda királyainak új showja Magyarországra érkezik+ Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x