Rómeó és Júlia musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2021.09.09 Juhasz Julianna

Rómeó és Júlia musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt! 2022. április 14-én este ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Gérard Presgurvic világsikerű musicalje a Rómeó és Júlia musical. Jegyek itt!

Rómeó és Júlia musical utoljára az Arénában!
„Szerelem a gyűlölet ellen!”

2022. április 14-én este két év kényszerhallgatás után ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Gérard Presgurvic világsikerű musicalje, amit pontosan 20 éve mutattak be előszőr Párizsban.

Az eredeti, legendás szereposztás sztárjai közül is visszatérnek páran!

A 2019. szeptemberi dupla előadás sikerét és tavaly a korlátozások miatt elmaradt előadást követően a tervek szerint utolsó alkalommal lesz látható az Arénában a világirodalom legszebb szerelmes története. A rajongók végtelen türelmét egy különleges szereposztással hálálják meg a szervezők. Ezúttal több olyan sztár színész is feltűnik a darabban, akikkel még a kezdetekben a Budapesti Operettszínházban vitték sikerre a musicalt Magyarországon.  Erre az egy alkalomra fogadta el a felkérést Janza Kata (Capuletné), Vágó Bernadett (Júlia szerepében Kardffy Aisha mellett), Szabó P. Szilveszter (Tybalt szerepében Horváth Dániel mellett), Csuha Lajos (Capulet szerepében Makrai Pál mellett) és Földes Tamás (Lőrinc barát szerepében). Mészáros Árpád Zsolt pedig visszatér az eredeti karakteréhez, ismét Benvoliót fogja megformázni Kerényi Miklós Máté mellett (szerk. 2019-ben Lőrinc barátot alakította).

Shakespeare drámája alapján írt musical Magyarországon Kerényi Miklós Gábor KERO rendezésében lett átütő siker több mint 15 évvel ezelőtt, és azóta is a legnagyobb közönségkedvenc, az Aréna előadások is az ő munkáját dicsérik. 

Rómeó, Mercutió és Benvolió – a három hű barát - alakját ezúttal is Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté (valamint újdonságként mellette az eredeti felállás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt) elevenítik meg. Júlia szerepében pedig a nagy visszatérő Vágó Betti mellett ismét Kardffy Aisha-t láthatjuk, aki 2019-ben bebizonyította, hogy énekesként és színészként is a legnagyobbak között a helye. 

A szervezők és az alkotók erre a különleges estére a korábbi előadásokat is túlszárnyaló látványt ígérnek.

Rómeó és Júlia musical – utoljára az Arénában
Papp László Budapest Sportaréna - 2022. április 14.
A jegyek 7.900 Ft-tól korlátozott számban még kaphatók!  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereposztás:
Rómeó: Veréb Tamás, Júlia: Kardffy Aisha és Vágó Bernadett, Capulet: Makrai Pál és Csuha Lajos, Verona hercege: Egyházi Géza, Benvolió: Mészáros Árpád Zsolt és Kerényi Miklós Máté, Lőrinc barát: Földes Tamás, Montague-né: Détár Enikő, Capuletné: Janza Kata, Tybalt: Horváth Dániel és Szabó P. Szilveszter, Mercutió: Cseh Dávid Péter, Paris: Kádár Szabolcs, Dada: Mester Viktória, lovász fiú: Zayzon Csaba

Házigazda: Szulák Andrea
Rendező: Kerényi Miklós Gábor KERO
Zenei vezető: Nyers Alex

A rendezvény az aktuálisan hatályban lévő jogszabályok szerint látogatható!

A jelenleg (szerk. a közlemény kibocsájtásának időpontjában, 2021. augusztus 12-én) hatályban lévő jogszabályok szerint védettségi igazolvány és egyéb korlátozások nélkül látogatható a Rómeó és Júlia musical. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

2CELLOS 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
2cellos koncer 2022. május 11-én a Budapest Sportarénában. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x