Rómeó és Júlia musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon?

Kelt: 2019.07.08 Juhasz Julianna

Rómeó és Júlia musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon? A Rómeó és Júlia musical 2019-ben ünnepli 15 éves jubileumát é talán a szegedi bemutató 15 éves jubileuma is megünneplésre kerül a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2020-ban.

Visszatér a Rómeó és Júlia musical Szegedre? Szavazásra bocsátotta a Szegedi Szabadtéri Játékok a 2020-as musical bemutatóját. A Rómeó és Júlia musical 2019-ben ünnepli 15 éves jubileumát. Az előadás Szinetár Dóra, Dolhai Attila, Janza Kata, Cengeri Ottília, Homonnay Zsolt, Bereczki Zoltán, Földes tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Németh Attila, Csuha Lajos és Náray Erika főszereplésével Szegeden került rögzítésre és DVD-n is megjelent.

A jubileumát ünneplő muicalt KERO rendezésében 2020-ban BUDAPESTEN biztosan láthatja a közönség. (Részletek és jegyek itt!)

Az előadásra már most akkora az érdeklődés, hogy ráadás előadást kellett beszúrni. Így nem lennemeglepő, ha a szegedi közönség is megszavazná a Rómeó és Júlia visszatérést. Az előadás konkurenciája Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus Szupersztárja, a Cyrano és a Cleopátra musicalek. Ide kattintva szavazhattok! 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x