Retro Szilveszter - A Made in Hungaria - Fenyő musical és házibuli vár Szilveszterkor - Jegyek itt!

Kelt: 2023.10.24 Juhasz Julianna

Retro Szilveszter - A Made in Hungaria - Fenyő musical és házibuli vár Szilveszterkor - Jegyek itt! Retro Szilveszter - A Made in Hungaria - Fenyő musical és házibuli vár Szilveszterkor - Jegyek itt!

A József Attila Színházban 20 év után ismét felcsavarták a szőnyeget, és elhozzák az amerikai életérzést, a hawaii inget, a rock and rollt, a Ki mit tud-ot és mindazt, amit a Made in Hungaria adhat nekünk. 

A Tasnádi István Fenyő Miklós slágereire írt Made in Hungária című musicalt 2022 óta a nagyközönség újra láthatja. Az ősbemutatót 2001. szeptember 29-én tartották a József Attila Színházban. A produkció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több, mint 10 éven keresztül volt látható. 2022-ben az előadást Lengyel Ferenc állította színpadra, aki a Portugál című darabot rendezte a színházban.

A darabot végigkíséri a zene, a tánc és a ’60-as évek hangulata. A musical az Amerikába disszidált, majd néhány év múltán hazatérő angyalföldi család történetét meséli el. A fiatal Rickybe mélyen beleivódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a hawaii ing és mindenekelőtt, a rock and roll. A kinti élmények hatására a főszereplő elhatározza, hogy zenekart alapít, amihez nem is kell más, csak néhány haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében, a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and roll.

A Made in Hungaria egy házi bulivel felturbózva december 31-én este is várja a közönséget Fenyő Miklós dalaival a József Attila Színház.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Tovább izgalams programok itt: 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Gájer Bálint karácsonyi koncert 2023-ban a MÜPA-ban - Jegyek itt!
A Swing Karácsony Gájer Bálint karácsonyi koncertje 2023. december 8-án a MÜPA-ban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Alíz Csodaországban tematikus Fénykert a Füvészkertben - Jegyek a Garden of Lights Fénykertbe itt!
Alíz Csodaországban tematikus Fénykert a Füvészkertben - Jegyek a Garden of Lights Fénykertbe itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x