Mikulásvonat a Gyermekvasúton! Jegyek itt!

Kelt: 2016.09.24 Susán László

Mikulásvonat a Gyermekvasúton! Jegyek itt! 2016. december 3-án és 4-én indul a Hűvösvölgy állomásról a Mikulásvonat. Jegyvásárlás csak elővételben lehetséges.

Ezen a különleges hétvégén a gyerekek együtt utazhatnak a Mikulással és segítőivel, a krampuszokkal.

A feldíszített különvonatokon a Mikulás minden gyerekkel elbeszélget egy kicsit, majd megajándékozza őket a hagyományosan, édességekből és gyümölcsből összeállított mikuláscsomagokkal. Míg a gyerekek a Mikulást várják, a krampuszok közös énekléssel és játékkal szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat.

A hűvösvölgyi állomáson a Mikulásvonat indulására várva különböző gyermekprogramokkal tölthetik el az időt az ide érkezők; a gyerekeket krampuszok várják az állomás előtt; közös játékok, körtánc, éneklés, és más izgalmas programokkal teszik színesebbé a várakozás perceit.

A mikulásvonatokon csak előre megváltott részvételi jeggyel lehet utazni. Részvételi jegy kizárólag elővételben! Vásárlás itt!

Az egy útra szóló (Hűvösvölgy – Szépjuhászné – Hűvösvölgy) részvételi jegy tizennégy éven aluli gyermekek részére 1700 Ft, a tizennégy éven felüli utasok részére 2000 Ft.

A vonatok menetrend szerint Szépjuhászné állomáson fordulnak meg. Fel és leszállás csak Hűvösvölgy állomáson lehetséges. Az indulás előtt 15 perccel kérjük, szálljanak be a kocsikba, a helyfoglalás érkezés szerint történik.

Indulás Hűvösvölgy állomásról: 8:20, 9:20, 10:20, 11:20, 12:20, 13:20, 14:20, 15:20, 16:20, 17:20

További Mikulás programokért nézd meg a kapcsolódó híreket a cikk alatt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Disney in concert: Jégvarázs koncert 2018 - Jegyek itt!
2018. március 16-án a Graz Stadthalleban lesz látható a Jégvarázs koncert.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x