Mikulásbusz indul Budapesten 2015-ben!

Kelt: 2015.12.05 Juhasz Julianna

Mikulásbusz indul Budapesten 2015-ben! Első alkalommal indít az ünnepi időszakban Mikulásbuszt a BKV. A Mikuláshoz és karácsonyhoz kapcsolódó motívumokkal díszített járművön december 5-től év végéig utazhatnak majd mindazok, akik a BKV járművein is szívesen hangolódnak az ünnepekre.

A Mikulástroli és a Fényvillamos mellett elindult a Mikulásbusz is.

A BKV közleménye:

Első alkalommal indít az ünnepi időszakban Mikulásbuszt a BKV. A Mikuláshoz és karácsonyhoz kapcsolódó motívumokkal díszített járművön december 5-től év végéig utazhatnak majd mindazok, akik a BKV járművein is szívesen hangolódnak az ünnepekre.

Ebben az évben nem csak sötétedés után érdemes figyelni arra, vajon elcsípjük-e a BKV valamely ünnepi járművét. December 5-én elindul ugyanis a kívül-belül karácsonyi színekkel és vidám figurákkal díszített Mikulásbuszunk. A nem mindennapi megjelenés mellett a busz érdekessége, hogy összeolvasva a rendszámát, éppen a Mikulás érkezésének napját kapjuk, ugyanis az átalakításra kiválasztott Ikarus 260-as típusú jármű a BPI206-os rendszámmal közlekedik. Az ünnepváró Mikulásbuszunkkal hétköznap a 105-ös, hétvégén pedig a 17-es villamospótló vonalán találkozhatnak majd utasaink.

A Mikulás is a járművön utazik december 5-én szombaton és 6-án vasárnap az alábbi időszakokban:

szombat

első indulás: Bécsi út – 09:26,

utolsó indulás: Szt. Gellért tér – 17:16

vasárnap

első indulás: Bécsi út – 10:15

utolsó indulás: Szt. Gellért tér – 17:36

Reméljük, hogy a már hagyományos, fényfüzérekkel díszített ünnepváró járműveink mellett a Mikulásbusz is vidám pillanatokat szerez mindazoknak, akik utaznak a járművön, vagy éppen elsuhan mellettük a budapesti forgatagban. A Mikulásbusz menetrendje a www.bkv.hu oldalon elérhető, a jármű normál díjszabással vehető igénybe.

*2015. december 4-6. között a BKV Zrt. honlapja technikai okok miatt nem frissül. Információkat a BKV hivatalos facebook oldalán találnak: https://www.facebook.com/bkvzrt1

Még egy meglepetéssel készülünk: utasaink nem csak a Mikulásbuszon találkozhatnak a Mikulással, hanem a nosztalgia villamoson és nosztalgia HÉV-en is.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

10 LAST MINUTE karácsonyi ajándék 2 perc alatt 1000 forinttól!
Stand up comedy, cirkuszi show, musicalek, és még számos ajándékötlet, akár 1000 forintból az utolsó percben vásárlóknak és azoknak, akiknek nincs ajándékötlete.
Fényvillamos 2015-ben Budapesten!
Az Adventi Fényvillamos 2015-ben is útjára indul Budapesten. Menetrend hamarosan!
Fénytroli 2015-ben Budapesten! Menetrend itt!
A Fényvillamos mellett a Fénytroli is útre kel 2015. december 5. és 2016. január 6. között Budapesten. A 927-es pályaszámú nosztalgiajármű.
A Szépség és a Szörnyeteg musical az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg Disney musical a Budapesti Operettszínházban igazi sztárszereposztásban. A Németországban is turnézott Disney musicalre jegyek már 1750 forinttól kaphatóak!
Mikulásokat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság! Itt az eredmény!
20 féle csokoládé mikulásfigurát vizsgált meg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a héten.
Mikulás napi programok!
Mikulás programok egybe gyűjtve. Mikulás műsor, találkozás a Mikulással, Állatkert, Mikulás vasút, Télapó várás és sok más program.
Mikulásvonat 2015-ben is Diósgyőrben!
2015. november 26. és december 16. között napi 4 vonattal összesen 84 alkalommal szállítjuk a Lillafüredi Kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásáról a gyermekeket a Mikulás Lillafüredi Mesebirodalmába

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x