Magna Cum Laude karácsonyi koncert a MÜPA-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2021.10.24 Juhasz Julianna

Magna Cum Laude karácsonyi koncert a MÜPA-ban - Jegyek itt! Magna Cum Laude - Ünnep Karácsonyi koncert 2021. december 22-én Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!

A Magna Cum Laude rengeteg nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta formáció gyulai próbaterméből oda, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marcival és Török Mátéval kiegészülve a zenekar ma egyszerre mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is kirúgó, fiatalos, lendületes banda.

Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, Köszönet - hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül. De a Magnának van egy másik oldala is, melynek exkluzivitása, hogy évente csak kevés hasonlót vállal: az akusztikus koncert különlegesen hangszerelt dallamaiba belecsempészett „szimfónia” egészen egyedülállóan mutatja be a Magna-dalok színes világát.

Magna Cum Laude - Ünnep Karácsonyi koncert 2021. december 22-én Budapesten a MÜPA-ban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Közreműködők:

ének, gitár - Mező Misi

gitár - Szabó Tibor

basszusgitár - Kara Misa

billentyűs hangszerek - Lesták Marci

dob - Török Máté

hegedű - Vizi Norbert


A vonósnégyes tagjai:

hegedű - Fehér Anna, Bánhegyi Tünde

brácsa - Kusz Viktória

cselló - Czeizer Ágnes

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Bereczki Karácsony - Bereczki Zoltán koncertje Győrben 2022-ben - Jegyek itt!
A Bereczki Karácsony - Bereczki Zoltán koncertje 2022. december 15-én Győrben a Vasas Művészeti Központban kerül megrendezére. Jegyek itt!
Doktor Szöszi musical 2022-ben Magyarországon a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Dr. Szöszi musical 2022-ben Budapesten a BOK Csarnokban kerül bemutatásra főszerepekben olyan sztárokkal mint Szegő Adri, Janza Kata, Bálint Ádám, Nagy Balázs, Pesák Ádám. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x