Mága Zoltán Újévi koncertje 2023-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.21 Juhasz Julianna

Mága Zoltán Újévi koncertje 2023-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! Mága Zoltán Újévi koncertje 2023. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

A 2023-as esztendő egy rendkívül fontos és mindannyiunk számára kiemelt jelentőségű év lesz. A pandémia miatti nehéz időszak lezárásáért, hogy életünk a régi kerékvágásban folytatódhasson, és hogy új erőt, reményt adhasson embertársainknak, az immár másfél évtizedes hagyományt és kimagasló színvonalat folytatva 2023. január elsején ismét megrendezik a Kárpát-medencében élő magyarság nemzeti összetartozást erősítő, a magyar zenei kulturális élet legkiválóbbjainak közreműködésével megvalósuló újév köszöntő gálakoncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertje 2023. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A már korábbi években olyan sztárok léptek fel mint Keresztes Ildikó, Szulák Andrea, , Berkes Gabi, Tóth Gabi, Mága Jennifer, Zsédenyi Adrienn, Wolf Kati, valamint Molnár Ferenc „Caramel”, Vastag Csaba, Oláh Gergő, Takács Nikolas, Kökény Attila, Berkes Olivér és L.L. Junior.

A 2023-as fellépők névsorát még nem hozták nyilvánosságra. 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x