M2 Télapó Expressz indul a Vasúttörténeti Parkba! Jegyek itt!

Kelt: 2016.09.24 Susán László

M2 Télapó Expressz indul a Vasúttörténeti Parkba! Jegyek itt! A Nyugati pályaudvarból indul 2016-ban a Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba.

A tradicionálisnak mondható M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december elején. A gyerekek és családok december 2-án, 3-án és 4-én ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba a manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.

Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán azEszterlánc mesezenekar szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Télapóval és a manóival.

Emellett az Orient-csarnokban számos izgalmas gyerek-program és további adventi meglepetések várják a látogatókat.

JEGYVÁSÁRLÁS:
Jegy ára: 3.500 Ft/fő.
(A jegyek ára egységesen 0-99 éves életkorig értendő!)

Mivel a Télapó Expressz programra egyedi jegyek kerülnek árusításra, ezért a Vasúttörténeti Park általános belépőjegy árai, éves belépői, nyugdíjas és vasutas kedvezményei erre a rendezvényre nem érvényesek, nem vehetők igénybe!

JEGYVÁSÁRLÁS ITT: http://www.vasuttortenetipark.hu/ex/M2TelapoExpressz

További Mikulás programokért nézd meg a kapcsolódó híreket a cikk alatt!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x