Luka Sulic koncert 2020-ban Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2020.02.27 Juhasz Julianna

Luka Sulic koncert 2020-ban Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! Magyarországon koncertezik a 2cellos sztárja! Luka Sulic koncertje 2020. július 19-én Budpesten a Margitszigeten. Jegyvásárlás és jegyárak itt!

A 2cellos formáció rekord sebességgel hódította meg a világot, s mára a formáció két zenésze szólóban is óriási sikereket ér el. A 2cellosból Luka Sulic a nyáron Budapestre látogat, hogy a legújabb koncertjével varázsolja el a közönséget.

A Négy évszak című koncerttel Magyarországra érkező Luka Sulic zenei repertoárjában a Turandot Nessun dorma áriája mellett éppen úgy megtalálhatóa Queen vagy éppen a Joker filmzenéje, mint Vivaldi klasszikusa a Négy évszak.

Luka Sulic koncertje 2020. július 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Lentebb további izgalams cikkeket tláltok!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Bangó Margit koncert Budapesten az Arénában 2021-ben - Jegyek itt!
A 70 éves Bangó Margit koncertjén 2021. május 16-án a Budapest Sportarénában Szalai Antal és Cigányzenekara kíséri majd, közreműködik Kökény Attila, Takács Nikolas, Emilio, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance ...
Táncdalfesztivál koncert 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Az 50+ éves Táncdalfesztivál 2021. január 3-án Budapesten a Papp László Sportarénában ismét várja a rajongókat. A Táncdalfesztivál koncertre már kaphatóak jegyek! A fellépők névsorát később hirdetik ki!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x