Kovács Kati adventi koncert 2023-ban Debrecenben - Jegyek itt!

Kelt: 2023.05.11 Juhasz Julianna

Kovács Kati adventi koncert 2023-ban Debrecenben - Jegyek itt! Kovács Kati adventi koncertje 2023. december 18-án Debrecenben a Református Nagytemplomban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője, nevéhez a hatvanas évek óta több ezer sikeres koncert és számtalan sláger fűződik. A művésznő közismert jellegzetes erőteljes hangjáról, hosszan tartó pályafutásáról és sokoldalúságáról.

Zenei stílusát számos műfaj alakította, a rock, a beat és a pop zenétől kezdve, hangja a legnehezebb dzsessz, gospel, spirituálé, blues dalok sőt még az opera eléneklésére is alkalmassá tette. A zenei eredmények mellett sikereket ért el a dalszövegírásban és a filmművészetben is. Eddig több mint 20 filmben és színházi darabban szerepelt, valamint több tucat film betétdalát is ő énekli. Több mint ötven dalának ő a szerzője.

Kovács Kati adventi koncertje 2023. december 18-án Debrecenben a Református Nagytemplomban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalmas adventi koncertek lentebb! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Halász Judit adventi koncert 2023-ban a Debreceni Református Nagytemplomban - Jegyek itt!
Halász Judit adventii koncertje az advent elején 2023. december 4-én a Debreceni Református Nagytemplombanban kerül megrendezése.
Gájer Bálint Swing Karácsony koncert Debrecenben a Református Nagytemplomban - Jegyek itt!
Gájer Bálint 2023 december 11-én Debrecenben a Református Nagytemplomban ad koncertet. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x