Jézus Krisztus Szupersztár musical decemberben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.17 Juhasz Julianna

Jézus Krisztus Szupersztár musical decemberben Budapesten - Jegyek itt! 2015. december 20-án Budapesten a Klauzál Gábor Művelődési Központban elevenedik meg újra Webber legendás musicalje a Jézus Krisztus Szupersztár.

2015. december 20-án Budapesten a Klauzál Gábor Művelődési Központban elevenedik meg újra Webber legendás musicalje a Jézus Krisztus Szupersztár.

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A jól ismert dalok és Jézus életének története olyan jól ismert színészek tolmácsolásában lesz látható mint Pintér Tibor, Tóth Attila, Varga Lajos, Makrai Pál, Mohácsi Márk,Vörös Edit, Mező Márió és még sokan mások.

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Best of musical Aréna - Arénashow Sopronban az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!
2015. október 23-án a Best of Musical Aréna shown a Musical Aréna színpadán vendégeskedett előadásokból hallhatunk dalokat az Operettszínház sztárjainak tolmácsolásában.
Szilveszteri Vámprok bálja musical - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja musical már több éve látható Szilveszterkor is, amikor a nézők az előadást követően a vámpírokkal koccinthatnak, hogy utána az élménytől felüdülve köszönthessék az Újévet. Nem lesz ez máshogy 2015. december 31-én sem, ...
A Játékkészítő - SYMA Csarnok - Jegyvásárás itt!
A Játékkészítő musical visszatér. Stohl András főszereplésével és sztárokkal tér vissza a tavalyi év nagy sikerű musical. Vastag Csaba és Vastag Tamás is látható lesz az előadásban. A darabot 2015. december 26-27-28-29-én lesz láthatja a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x