HOBO Karácsony 2022 - Hobo koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.13 Juhasz Julianna

HOBO Karácsony 2022 - Hobo koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! A 44.HOBO Karácsony koncert 2022. december 18-án a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre.

Hobo 44. alkalommal tartja meg a HOBO karácsonyt, amin a rá jellemző stílusban és mélységgel hangolódhatunk a HOBO karácsonyra, amiben lesz fent és lent, öröm és bánat egyaránt. Ezen a koncerten tőle megszokott  koncertektől kicsit eltérőbb élményre számíthat a közönség, de a Hobo élményt mindenki megkapja.

A 44.HOBO Karácsony koncert 2022. december 18-án a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

"York napsütése rosszkedvünk telét tündöklő nyárrá változtatta át.” – mondatta Shakespeare III. Richárddal. A rosszkedv már itt van, a tél még nem, de nem sokat várat magára. „Mi a teendő?” Azaz „Csto gyelaty” – kérdezte Lenin és kérdezhetjük mi is.

Hát, ha nem is tudom elhozni a „tündöklő nyarat”, de legalább két órára vad rockzenével szeretném távol tartani „rosszkedvünk telét” mindannyiunktól.

Erre a közös szeánszra hívok meg szeretettel mindenkit a Budapest Kongresszusi Központba, december 18-án estére.

Tisztelettel:

Hobo"

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kristály téli cirkuszi-mese Budapesten a Millenárison - Jegyek a Recirquel előadására itt!
A Recirquel Kristály cirkusz-színházi meseelőadása 2023. december 6-tól 2024. január 7-ig a Millenárison lesz látható.
P.Mobil koncert 2023-ban Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Az 50 éves jubileumát ünneplő P.Mobil arénakoncertje 2023. április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás és részletek lentebb! Sztárvendég: PIRAMIS

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x