Fenyő Miklós koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a Fenyő Ünnepre itt!

Kelt: 2019.09.05 Juhasz Julianna

Fenyő Miklós koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a Fenyő Ünnepre itt! Fenyő Ünnep 2019 - Fenyő Miklós Aréna koncertje 2019.december 27-én ismét a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Fenyő Miklós minden évben karácsony és Szilveszter között óriási Aréna bulira várja a közönséget. A Fenyő Ünnep 2019-ben sem fog elmaradni. A koncerten minden évben a közönség kedvencek és igazi ritkaságok is elhangzanak, s olykor Fenyő Miklós musicaljeiből is hallhatunk dalokat.

Fenyő Ünnep 2019. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. A karácsony Fenyő Miklós aréna koncertre már kaphatóak a jegyek.

Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Fnyő Miklós koncertjén rendszerint egy sztárvendég is fellép. Hamarosan az ő személye is kiderül.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hófődte álom, ősi cirkuszi mese karácsonykor a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek itt!
Hófődte álom ősi cirkuszi mese címmel lesz látható 2019 telén a Fővárosi Nagycirkudz karácsonyi és szilveszteri műsora. A téli műsort Budapesten októbertől Szilveszterig láthatja a Fővárosi Nagycirkusz közönséget. A karácsonyi műsőrra és ...
Jézus Krisztus Szupersztár a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2020-ban - Jegyek itt!
Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus Szupersztárja 2020 júliusában a Szegedi Szabadtéri Játékok keretein belül lesz látható. Jegyvásárlás itt!
EDDA koncert 2020-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 40 éves jubileumi EDDA koncert 2019. március 7-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x