Diótörő bábokkal 2017-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2017.09.13 Juhasz Julianna

Diótörő bábokkal 2017-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt! 2017. december 23-án bábokkal kerül bemutatásra a Diótörő balett a MÜPAban.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar évek óta adja elő a művet december 23-án, más-más művészeti csoportokkal, társulatokkal együttműködve, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. A feladat nem könnyű, hiszen sokszor éri az a kritika Csajkovszkij balettjét – hiába sorakoztat fel szebbnél szebb tételeket –, hogy cselekménye unalmas, a történet hosszadalmas: Marika, Drosselmeyer, Egérkirály, Stahlbaum tanácsos és Cukorország lakói ma már aligha hozzák lázba a számítógép mellett felnövő fiatal generációt. A mostani előadás azonban bővelkedik akciókban, fordulatos és látványos. Kicsiknek, nagyobbaknak és szüleiknek egyaránt élvezetes kikapcsolódást nyújt a karácsony előtti készülődésben.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Közreműködők: 

Budapest Bábszínház
Gyermekkórus (karigazgató: Thész Gabriella)

További Diótörő előadásokról itt olvashat!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton - Diótörő - Jegyek itt!
2016. december 19-én és 20-án a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton a Papp László Budapest Sportarénában. Csajkovszkij klasszikus balettje, a Diótörő szenzációs akrobatikus balett show-ként mutatkozik be egy különleges karácsonyi meseelőadáson. ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x