Celtic Woman lemezbemutató koncert 2017-ben Budapesten - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2017.09.04 Juhasz Julianna

Celtic Woman lemezbemutató koncert 2017-ben Budapesten - Jegyvásárlás itt! Voices of Angels a Celtic Woman lemezbemutató koncert 2017. november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!

Magyarországra érkezik a Grammy díjtra is jelölt különleges formáció a Celtic Woman, hogy a magyar közönségnek is bemutassák új lemezüket. A Celtic Woman lemezbemutató koncert 2017. november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Celtic Woman pályafutása során olyan slágeket dolgozott fel mint a Whitney Houston és Mariah Carey klasszikus a When You Belive, a Titanicból ismert Celin Dion dal a My Heat Will Go on de feldolgozták már a jól ismert karácsonyidalt a Silent night (Csendes éj) és a The Light of Christmas Morn vagy azIt’s Beginning To Look A Lot Like Christmas. A klasszikus templomi énekek is mindig sikert arattak így szinte minden koncertjükön elhangzik az Ave Maria és a Pie Jesu.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Csík zenekar adventi koncert 2017 - Jegyek és helyszínek itt!
Debrecentől Sopronig számos helyszínen látható lesz az Örvendezzünk című adventi Csík zenekar koncert 2017-ben.
Fenyő Ünnep 2017 - Fenyő Miklós koncertje 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Fenyő Ünnep 2017 - Fenyő Miklós koncertje 2017. december 27-én az Arénában! Jeyek már kaphatóak!
The Illusionists: Direct from Broadway illuzionista show 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Színházi Egyesület közreműködésével kerül színpadra a Tüskecsarnokban 2018. május 2 és 6 között. Az Illúzionisták egyenesen a Broadwayről - a világszerte kedvelt ...
Álomutazó a SYMA Csarnokban - Jegyvásárlás itt!
Újra lesz Álomutazó! 2018 decemberében várja a közönséget a BOK Csarnokban (SYMA Csarnok) Álomutazó címmel Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve, Radics Gigi, ...
Edvin Marton karácsonyi koncert 2017-ben Budapesten - Jegyek itt!
Ave Maria: Edvin Marton karácsonyi koncertje 2017. december 23-án 15:00 és 19:00 órától a Budapest Kongresszusi Központban.
Sarah Brightman és a Gregorian karácsonyi kocert Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Sarah Brightman és a Gregorian karácsonyi koncerttel érkezik 2017. december 20-án Budapestre a Papp László Sportarénába. Jegye ka Royal Christmas Gala koncertre már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x