Budapesti Újévi koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek

Kelt: 2021.11.11 Juhasz Julianna

Budapesti Újévi koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek 2022-ben immáron már 14. alkalommal kerül megrendzésre a Budapesti Újévi koncert. Mága Zoltán Újévi koncertje 2022. január 1-én Budapesten az Arénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Mága Zoltán vendégül látta a Grammy és Oscar díjas művészt, Andrea Bocelli, Barbara Streisand, Rod Steward, Celine Dion, Josh Groban, Michael Bubblé, Whitney Houston és Madonna producerét, a legendát, David Fostert is, de a hazai sztárok közül a Nemzet Színészei és Kossuth díjas művészek is felléptek már az Újévi gálán, amit Bécsben és Amerikában is megismerhetett a közönség, sőt Amerikában a TV is közvetítette.

2022-ben immáron már 14. alkalommal kerül megrendzésre a Budapesti Újévi koncert. Mága Zoltán Újévi koncertje 2022. január 1-én Budapesten az Arénában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyinfók itt!

A 2019-es újévi koncert fellépőinek névsorát később hirdetik ki.   

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Zorán koncert 2022-ben Budapesten a Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
Zorán neve garancia a minőségre, így ezúttal is felejthetetlen estére számíthat az, aki ott lesz 2022. március 19-én a Budapest Kongresszusi Központban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Nyári Károly karácsonyi koncert 2021-ben a Budapesten a RAM Colosseumban - Jegyek itt!
Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje ebben az évben már 15. alkalommal kerül megrendezésre. A különleges jubileumi koncertet 2021. december 25-én 19:00 órai kezdettel, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x