Bikini 40 - Bikini koncert 2023-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2022.09.01 Juhasz Julianna

Bikini 40 - Bikini koncert 2023-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt! Bikini 40 koncert 2023. május 5-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!

Németh Alajos zeneszerző-basszusgitáros 1982-ben hozta létre a Bikini együttest. Nagy Feróval, az akkor épp nem működő Beatrice frontemberével, valamint nagy tudású zenészek sorával. Két albumot készített ez a felállás – olyan lemezeket, amelyek a mai napig komoly értéket képviselnek a magyar könnyűzenében. A Bikini igazi sikertörténete azonban 1985-ben indult el, amikor D. Nagy Lajos énekes csatlakozott a zenekarhoz. A két év múlva megjelent, Mondd el című album több mint háromszázezer példányban kelt el! Az együttes sorra készítette lemezeit, rajtuk örökké élő dalokkal.

A sikerek ellenére 1992-ben elbúcsúzott a zenekar a közönségtől. A rendszerváltáshoz dalaival, filozófiájával hozzájáruló Bikini tagjai úgy gondolták, megtették kötelességüket: a pont a mondat végén van, ettől kezdve nincs szükség rájuk. Ám néhány év múlva ráébredtek, hogy a rendszerváltozás nem hozta magával azt, amire vártak, amire vágytak. S ma talán még nagyobb szükség van arra, hogy elmondják, hogyan érzi magát a kisember a világban, mint az induláskor.

A Bikini 1997-ben újjáalakult, hogy azóta a korábbiaknál is jobb albumokat készítsen, s ott legyen minden városban és faluban, határon innen és túl. Hogy egyszerre szórakoztasson és gondolkodtasson el, hogy felnyissa a szemeket – ugyanakkor reményt is adjon.

A 40 éves megalakulásukat ünneplik egy Arénakoncerttel 2023-ban. A BIKINI 40 születésnapi jubileumi arénakoncert lesz az eddigi legnagyobb koncertjük. A Bikini koncertje 2023. május 5-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jöjjön és hallgassa meg élőben a legnagyobb Bikini slágereket! A koncerten a legnagyobb slágereik, így a Nyaljuk a fagylaltot, Közeli helyeken, Adj helyet magad mellett, Mielőtt végleg elmegyek és még számos ikonikus dal hallható lesz majd. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

TNT koncert 2023-ban! Jegyek itt!
TNT Aréna koncert lesz 2023-ban. Az élőzenekaros nagykoncert 2023.április 22-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.
Újév az Operaházban 2023-ban - Jegyek itt!
Újév az Operaházban 2022. január 1-én Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x