Árkád Mikulásjárat - Fényes Árkád villamos is jár adventkor Budapesten! Videó itt!

Kelt: 2020.11.27 Juhasz Julianna

Árkád Mikulásjárat - Fényes Árkád villamos is jár adventkor Budapesten! Videó itt! Egy különleges együttműködés a BKV és az Árkád Bevásárlóközpont között.

A Fényvillamos idén is útrakel Budapest villamos vonlain, ám egyes vonalakon sajnos idén nem találkozhatunk velük. Azonban más izgalmas villamosok útra kelnek máshol is.

Például a 3-as villamos vonalán találkozhatunk a fényes Árkád villamossal is, ami december 26-ig fog közlekedni.

A Mikulásjáraton az utazással töltött percek is varázslatos élménnyé válnak, mi több: akár még az ÁRKÁD Mikulásával is találkozhatsz, aki apró meglepetéssel édesítheti meg a napodat. Menetrend szerint, ám ünnepi köntösben – indul az ÁRKÁD Mikulásjárat!

Az Árkád így ír a villamosról:
A közelgő ünnepekre készülve úgy döntöttünk, karácsonyi pompába öltöztetünk egy menetrend szerint közlekedő villamost. Az ÁRKÁD Mikulásjárat csak küllemét tekintve különbözik a többi járattól,  az utazás feltétele az ünnepi villamoson is az érvényes BKK jegy vagy bérlet. Válaszd az ÁRKÁD Mikulásjáratot, engedd, hogy elbűvöljön az ünnepi mesevilág!

Az ünnepi díszt öltött villamoson akár az ÁRKÁD Mikulásával is találkozhatsz, aki csokoládéval és egy kedves mosollyal ajándékozza meg az ÁRKÁD Mikulásjárat utazóközönségét!

Az ÁRKÁD Mikulása és segítő manója arról is gondoskodik, hogy megtudd, milyen meglepetést tartogat számodra az ÁRKÁD Szeretetposta. A Mikulásunk által neked ajándékozott, vagy az ÁRKÁD Manóműhelyben átvett ünnepi ÁRKÁD levélpapírra megírhatod nekünk, milyen a te  álomkarácsonyod. Dobd be leveled az ÁRKÁD Szeretetpostapontokon elhelyezett postaládák egyikébe. Lehet, hogy épp te leszel, akinek valóra váltjuk minden kívánságát!

Utazz te is az ÁRKÁD Mikulásjáraton!

Legyen csodákkal teli az ünneped velünk!

A Fényvillamosokról lentebb a kapcsolódó cikkekben is olvashattok!
Így készült az Árkád Mikulásvillamos:

 

Így néz ki menet közben:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ekkor indul a Fénytroli és Fényvillamos 2020-ban Szegeden!
Kiderült mikor indul a Fénytroli és Fényvillamos 2020-ban Szegeden!?
Az Év Szaloncukra 2020 - Íme a nyertesek
Cukormentes, gluténmentes, laktózmentes kategóriában is versenyeztek a szaloncukrok.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x