A nagy MikulásGyár mesekönyv már kapható!

Kelt: 2019.11.18 Susán László

A nagy MikulásGyár mesekönyv már kapható! Légy részese te is a MikulásGyár történetének. Segíts egy könyv segítségével.

Az Alexandra Kiadó a MikulásGyárral együtt azon ügyködik, hogy mindenki karácsonya varázslatos legyen. Kiadónk jóvoltából idén minden MikulásGyár ajándékcsomagba kerül egy csipetnyi varázslat, hiszen 35 ezer könyvet ajándékozunk a rászorulóknak. 

Emellett 30 négyzetméteres olvasósarokkal is készülünk a MikulásGyár helyszínén, ahol kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a mesék világában. Arra bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, olvasson fel a közönségnek, éljük át együtt a karácsony csodálatos pillanatait!

Mindenkinek lehetőséget adunk: nagy örömmel várjuk azokat a gyerekeket is, akik szeretnék megosztani saját történeteiket a MikulásGyár közönségével. Ha ön is szeretne egy mesényi jókedvet ajándékozni karácsonykor, kattintson ide, adja meg a nevét és az e-mailcímét, és foglaljon egy fél órát, amikor felolvas velünk!

Végül de nem utolsósorban pedig az Alexandra Kiadó angyalkái elkészítették az első MikulásGyár mesekönyvet, amely megvásárlása révén mi is tehetünk azért, hogy a leginkább rászorulók karácsonya is feledhetetlen legyen. A nagy MikulásGyár mesekönyv ide kattintva megrendelhető!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Sisi karácsonya városi séták Budapesten - Jegyek itt!
Sisi karácsonya városi séták Budapesten - Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x