A Diótörő - az Operaház előadása az Erkelben - Jegyek itt!

Kelt: 2021.11.04 Juhasz Julianna

A Diótörő - az Operaház előadása az Erkelben - Jegyek itt! Az Operaház legendás Diótörő balettje 2021-ben az Erkel Színházban lesz látható! Jegyvásárlás itt!

Csajkovszkij Diótörője mára már elmaradhatatlan kellékévé vált az adventi és a karácsonyi készülődésnek és szinte nincs olyan gyerek vagy felnőtt aki ne ismerné az orosz balett remekművét vagy annak zenéjét. Így nem meglepő az sem, hogy az előadás minden évben teltházzal fut és a jegyek is gyorsan elfogynak.

2021-ben az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett 2021 novemberétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Diótörő valamint Csajkovszkij más balettjei is turnéznak télen országszerte. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben!

  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncert Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Az Il Divo koncertezik 2021. október 29-én Budapesten a Sportarénában. Jegeki itt!
Diótörő a Budapesti Operettszínházban ifj. Harangozó Gyula koreográfiájával - Jegyek itt!
A Magyar Táncművészeti Egyetemmel közösen színpadra állított Diótörő előadássorozata 2023. decemberétől újraindul, és az egyetem mintegy félszáz diákja vesz részt benne.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x