A Diósgyőri Mikulásvonat 2023-ban is elindul!

Kelt: 2023.11.23 Juhasz Julianna

A Diósgyőri Mikulásvonat 2023-ban is elindul! A Diósgyőri Mikulásvonat 2023-ban is elindul!

A napokban adtunk hírt a fényárban úszó Jégtemplomról,  Budapest első Fénykertjéről és arról, hogy mikor indul a Fényvillamos, most pedig újabb adventi csodáról adunk hírt.

3 éve várunk erre a pillanatra. 3 esztendőt kellett átvészelnünk a Mesebirodalomtól távol, a valóságban, ahol megannyi nehézség omlott súlyosan a vállainkra. De ahogy mindennek, ennek a kétségekkel teli időszaknak is eljött a vége, ami számunkra egyet jelenthet…

…2023-ban ismét zakatolni fog Miskolcról Lillafüredre a Mikulásvonat!

Csapatunk az elmúlt időben töretlenül dolgozott azon, hogy idén újra megnyissa kapuit a Mesebirodalom. Úgy folytatjuk, ahogy 2002-ben elkezdtük, hiszen a legfontosabb számunkra azóta is az, hogy egy kis csodát csempésszünk kicsik és nagyok szívébe egyaránt. Visszatér az adventi időszak egyik legvarázslatosabb szabadtéri programja, amely kihagyhatatlan élmény a kisgyermekes családok számára. A hegyek között kanyargó kisvasút és az ünnepi díszbe öltözött Lillafüred olyan világot teremt, amelyben gyerek és felnőtt felhőtlen időt fog eltölteni.
Idén a varázslat a 18. Mikulásvonattal folytatódik – nincs mese, felnőttünk. A nagykorúvá válás az emberek életében is számos változással jár, és ez a mi esetünkben sincs másképp. Az életben „szükséges rossz” az átalakulás – bármennyire kényelmes a megszokottat marasztalni, néha kénytelenek vagyunk az újat beengedni, hogy fejlődni tudjunk. Ennél fogva mi is készülünk Nektek néhány izgalmas újdonsággal.

Találkozzunk 2023. november 30. és december 10. között, és légy részese a varázslatnak a Mesebirodalomban – hiszen mindannyiunknak szüksége van a csodára! Jegyek a Mikulásvonat oldalán.

Tovább adventi, vonatos és miskolci programok itt: 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ekkor indul 2023-ban a Miskolci Adventi Villamos!
Ekkor indul 2023-ban a Miskolci Adventi Villamos!
A Mikulás HÉV 2023-ban is elindul! Menetrend itt!
A Mikulás HÉV 2023-ban is elindul! Menetrend itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x