Presser Gábor Szilveszteri koncert a Zeneakadémián Rúzsa Magdival - Jegyek a 2015-ös koncertre itt!

Kelt: 2015.09.11 Juhasz Julianna

Presser Gábor Szilveszteri koncert a Zeneakadémián Rúzsa Magdival - Jegyek a 2015-ös koncertre itt! 2015. december 31-én ...megint zörren és megint zakatol.... címmel lesz látható ismét az Amadinda együttes és Presser Gábor szilveszteri koncertje a Zeneakadémián!

2015 szilveszterének éjszakáján az Amadinda és Presser Gábor immár tizenötödik alkalommal ünnepel együtt a közönséggel – ismét a megújult Zeneakadémia Nagytermében. Újra vidáman ZÖRRen és zakatol a „zenevonat” hegyen-völgyön át, bebarangolva a zenetörténet kimeríthetetlenül gazdag és változatos korszakait. A már hagyománynak számító óévbúcsúztató–újévet köszöntő koncert egyik legfőbb vonzerejét azok a produkciók jelentik, melyek ritkán, vagy soha nem hangzottak még el, vagy kizárólag egyszer, ezen a koncerten hallhatóak. A közönség másfél évtizede tartó érdeklődésére jellemző, hogy a koncertek évről-évre telt házak előtt zajlanak, sokan már hetekkel-hónapokkal az újabb koncert előtt biztosítják helyeiket. Az első rész hagyományosan az Amadinda repertoárjának legnépszerűbb darabjaiból épül fel.

Az éjfél előtti perceket Johann Sebasti an Bach zenéje, az utolsó óévi pillanatokat az Amadinda gongjainak zúgása tölti ki. Míg a koncert első felét igen pontosan meg kell tervezni – hiszen elképzelhetetlen lemaradni az éjfél pillanatáról – a második rész már jóval kötetlenebb, időtartama függhet a közönség akaratától is. A második rész a megismételhetetlen pillanatoké. Az újév első produkciója hagyományosan egy Strauss polka, majd színpadra lép az est másik házigazdája, Presser Gábor.

A koncertre már elkezdték a jegyértékesítést! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az idei vendég a nagyszerű énekesnő, Rúzsa Magdi lesz, aki most első ízben szerepel a Zeneakadémián – egyúttal ez lesz első közös fellépése az Amadindával is. A számtalan ütőhangszerrel és zongorával felpakolt „jubileumi zenevonat” végül az erre az alkalomra áthangolt LGT számokkal ér a végállomásra. A tavalyi évhez hasonlóan a koncert jegyárai között idén is szerepel a VIP-kategória – a boldog VIP-jegytulajdonosok a koncert után jegyük felmutatásával a Zeneakadémia színfalai mögött együtt ünnepelhetnek a fellépőkkel…


Megosztás:Kapcsolódó hírek:

30Y kocsmakoncert a MÜPA-ban - Jegyek itt!
A 30Y ad koncertet a MÜPA-ban 2015. december 29-én.
Ennio Morricone koncert 2016-ban az Arénában - Jegyek a budapesti koncertre itt!
A The 60 years of music című jubileumi Ennio Morricone koncert 2016. január 17-én lesz látható a Papp László Sportarénában.
Dumaszínház Szilveszter 2015 - Jegyek itt!
Ünnepeljen a Dumaszínház sztárjaival Szilveszterkor.
Palya Bea koncert a Zeneakadémián - Jegyek itt!
2015. december 30-án a Zeneakadémiát ad koncertet Palya Bea
Szekeres Adrien Ajándék koncert 2015-ben az Arénában - Jegyvásárlás itt!
Szekeres Adrien 2015. december 28-án a Papp László Sportarénában ad ismét koncertet, több mnit 6 év után. Számos adventi koncert után, most a két ünnep között várja a rajongóit egy ünnepi hangulatú kellemes koncertre.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x