Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertje 2017-ben az Arénába- Jegyek Mága Zoltán Újévi koncertjére itt!

Kelt: 2016.08.30 Juhasz Julianna

Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertje 2017-ben az Arénába- Jegyek Mága Zoltán Újévi koncertjére itt! 2017. január 1-én kerül megrendezésre Mága Zoltán Újévi koncertje a Papp László Sportarénában. A fellépők névsorát nem hirdették még ki de jegyértékesítést már megkezdték.

Mága Zoltán Újévi koncertje immár nyolcdik alkalommal kerül megrendezésre és idén is számos magyar tehetség lép majd színpadra. Mága Zoltán évről évre nagyobbnál nagyobb sztárokat invitál meg az újévi koncertjére és számos új tehetség mellett olyan magyar tehetségek is színpadra lépnek, akik világszerte népszerűsítik a magyar kultúrát és zenét.

A koncerten főleg magyar sztárok lépnek fel, azonban a 2018-ban 10 éves jubileumát ünneplő koncertsorozat egyik sztárfellépője egy tenegerentúli világsztár lesz. Celine Dion vagy Barbara Streisand várható majd Magyarországra.

2017. január 1-én kerül megrendezésre Mága Zoltán Újévi koncertje a Papp László Sportarénában.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A fellépők névsorát hamarosan kihirdetik. Ha nem akar lemaradni csatlakozzon a Mága Zoltán Újévi koncert Facebook eseményhez!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Rákász Gergely karácsonyi koncert 2017-ben a Budapesten - Jegyek itt!
Rákász Gergely Mozart Christmas Edition koncert 2017. november 25-én az Urániában
José Carreras karácsonyi koncert 2016/2017 Budapest-Pozsony-Graz Jegyek itt!
José Carreras 2016-ban és 2017-ben Budapesten az Arénában, Pozsonyban és Graznban ad koncertet. Jegyek a José Carreras koncertekre itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x