Hófehér és a hét törpe musical a Nemzeti Lovas Színház előadásában - Jegyek itt!

Kelt: 2016.10.23 Juhasz Julianna

Hófehér és a hét törpe musical a Nemzeti Lovas Színház előadásában - Jegyek itt! 2016. december 9-10.-én Budapesten a a Kincsem Parkban a Nemzeti Lovas Színházban a Hófehér és a hét törpe musical.

A Nemzeti Lovas Színház mögött már olyan siker produkciók állnak mint az István, a király, a Trója, Mátyás az igazságos, Gladiátor és a hamarosan ismét Budapestre látogató Honfoglalás. Az előadásokban Pintér Tibor mellett Janza Kata, Wolf Kati, Buch Tibor, Sasvári Sándor, Mészáros Árpád Zsolt és még számos sztár színpadra lépett.

A sikerszéria után a lovas előadások repertoárja ismét tovább bővül, de ezúttal egy jól ismert meséből készül családi musical a Nemzeti Lovas Színház előadásában.

2016. december 9-10.-én Budapesten a a Kincsem Parkban a Nemzeti Lovas Színházban a Hófehér és a hét törpe musical.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A világhírű Grimm-mese életre kel musical formájában, kicsit új köntöst kapva a nagy Hollywood-i sikerprodukciók mintáját követve. Részesei lehetünk egy mesés történetnek, ahol a jó méltán nyeri el a boldog befejezést, a lélek tisztasága és a belső értékek győzedelmeskednek. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Dima karácsonya 2017-ig a Cirkuszban - Jegyek itt!
Dima karácsonya hagyományos cirkuszi show a Fővárosi Nagycirkuszban. Jegyek itt!
Violetta Live koncert 2017 - Jegyek a Tini Get me Started Tour koncertre itt!
Tini Got me Started Tour - Violetta Star Live concert 2017. április 9-én Bécsben a Wiener Stadthalleban kerül megrendezésre.
Máté Péter emlékkoncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
Máté Péter 2017. február 4.-én ünnepelné 70.-ik születésnapját. A jubileum alkalmából a Budapsti Kongresszusi Központban emlékkoncertet rendeznek.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x