Fehér-szőrmés adventi koszorúval is vár a Karácsonyi workshop és vásár!

Kelt: 2019.11.21 Juhasz Julianna

Fehér-szőrmés adventi koszorúval is vár a Karácsonyi workshop és vásár! Fenyős vagy fehér-szőrös ajtókopogtatót és Fehér-szőrmés adventi koszorút is készíthetünk a Karácsonyi workshop és vásás programján! Jegyek itt!

Tökéletes hétvégi kikapcsolódás Neked és Családodnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Plusz pont, ha Te is szeretsz kreatívkodni, és karácsonyimádó vagy!

A Romido kft. csapata most egy csodálatos helyen, a 17. kerületi Podmaniczky Kastélyban vár szeretettel Karácsonyi Workshop és vásárára!

Tökéletes hétvégi kikapcsolódás Neked és Családodnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!   Plusz pont, ha Te is szeretsz kreatívkodni, és karácsonyimádó vagy!

Így írnak a programjukról:

A workshop eseményünket úgy terveztük meg, hogy Mindenki megtalálja a maga számára tetsző terméket! Készíthetsz velünk ajtókopogtatót, adventi koszorút, és akár világítós grincsfát is!

Az oldalon a jegyekben tudsz válogatni milyen tárgyat szeretnél elkészíteni, de fontos megemlíteni hogy a jegyek, kizárólag a termék elkészítésére szólnak, egy jeggyel beléphet az egész családod, és elkészíthetitek együtt a karácsonyi dekorációtokat.

Hogy miért gyere el hozzánk?

Idén számos stílusú, trendi és hagyományos termékekkel szeretnénk elkápráztatni Téged. Megcsodálhatod hogy akár egy extrém fekete színt, vagy műszőrmét, milyen jól belehet építeni a karácsonyi dekorációdba! Továbbá, megmutatjuk az idei év trendjeit, a tökéletes fehér letisztultságot, és vintage stílust! Várunk sok exkluzív termékkel megfizethető áron! Természetesen vásárunkra INGYENES a belépés.

Mit adunk még Neked?

Profi, 20 éves tapasztalattal rendelkező virág és dekorációs szakértők segítségét, továbbá a workshopra alapanyagokat és eszközöket, illetve számtalan csodálatos pillanatot Neked és Családodnak!

Sok szeretettel vár a Romido csapata, reméljük találkozunk!

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!

A vásárolható jegytípusok:

Fenyő adventi koszorú jegy  - amely magában foglalja a workshop eseményen való részvételt, és a képen látható fenyő adventi koszorú elkészítését (az alapanyag és eszköz illetve szakember segítsége biztosított)

Fehér-szőrmés adventi koszorú jegy - amely magában foglalja a workshop eseményen való részvételt, és a képen látható Fehér-szőrmés adventi koszorú elkészítését (az alapanyag és eszköz illetve szakember segítsége biztosított)

Fenyős vagy fehér-szőrös ajtókopogtató jegy  -  mely magában foglalja a workshop eseményen való részvételt, és a képen látható fenyős vagy fehér-szőrös ajtókopogtató elkészítését (az alapanyag és eszköz illetve szakember segítsége biztosított)

Egy adventi koszorú és 2 db ajtókopogtató jegy -  mely magában foglalja a workshop eseményen való részvételt, és a képen látható fenyős vagy fehér-szőrös adventi koszorú és 2 db tetszőlegesen választott ajtókopogtató elkészítését (az alapanyag és eszköz illetve szakember segítsége biztosított)

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ingyenes Adventi koncert a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron is!
A MÁV Szimfonikus Zenekar minikoncertekkel várja majd az érdeklődőket.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x